www.ferospoj.cz :: Kladkostroj elektrický, bezpečnostní stop vypínač, TOTAL (27.04.2024 - 11:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladkostroj elektrický, bezpečnostní stop vypínač, TOTAL

Kladkostroj elektrický, bezpečnostní stop vypínač, TOTAL

Elektrický kladkostroj využijete zejména na stavbách, v garážích, dílnách a všude tam, kde je potřeba přepravit náklad ve svislé rovině. Výkonný motor umožňuje rychle přenášet předměty bez nadměrného úsilí. Lano navijáku je pevné a silné, vyrobené z ocelových drátů. Maximální zátěž je 250 kg na jedno lano a 500 kg na dvě lana. Rychlost zdvihu je 10 metrů za minutu při použití jednoho lana nebo 5 metrů za minutu při použití dvou lan. Výška zdvihu na jedno lano je 12 metrů nebo 6 metrů na dvě lana. Elektrický lanový naviják je poháněn elektromotorem, který se napájí ze sítě 230 V. Přístroj má ovládací konzoli, která je umístěná na elektrickém vodiči. Hák se jednoduše připevní k zátěži. Kladkostroj je vybaven bezpečnostním stop vypínačem.

Prodej elektrických kladkostrojů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladkostroj elektrický, bezpečnostní stop vypínač, TOTAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!