www.ferospoj.cz :: Zásady cookies (25.05.2024 - 01:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zásady cookies

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány dne 1.3.2024 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky www.ferospoj.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny tyto technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (beacon nebo měřící pixel) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá k jednoduchému sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás používány jako parametry při komunikaci pomocí těchto technologií.

5. Dělení cookies dle účelu

5.1 Nezbytně nutné, technické nebo funkční cookies

Některá cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky v nákupním košíku nezmizí během používání webu. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické cookies

Analytické cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky nim získáváme přehled o návštěvnosti, jejích zdrojích a způsobu používání našich webových stránek. K uložení těchto cookies je vyžadován váš souhlas, který můžete kdykoliv odvolat.

5.3 Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo vyhodnocování chování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely. K uložení těchto cookies je vyžadován váš souhlas, který můžete kdykoliv odvolat.

6. Umístěné cookies

Typ cookie Poskytovatel Název Doména Platnost Popis
Nezbytně nutné Ferospoj s.r.o. PHPSESSID www.ferospoj.cz Relace Cookie generovaný aplikacemi založenými na jazyce PHP. Toto je univerzální identifikátor používaný k udržování proměnných relací uživatelů. Obvykle se jedná o náhodně vygenerované číslo, jeho použití může být specifické pro daný web, ale dobrým příkladem je udržování přihlášeného stavu uživatele mezi stránkami.
Nezbytně nutné Ferospoj s.r.o. cc_cookie www.ferospoj.cz 182 dní Ukládá souhlas uživatele s používáním cookies.
Nezbytně nutné YouTube YSC .youtube.com Relace Tento soubor cookie nastavuje YouTube ke sledování zobrazení vložených videí.
Analytické Google _ga .ferospoj.cz 1 rok 1 měsíc Tento název souboru cookie je spojen s Google Universal Analytics – což je významná aktualizace běžněji používané analytické služby Google. Tento soubor cookie se používá k rozlišení jedinečných uživatelů přiřazením náhodně vygenerovaného čísla jako identifikátoru klienta. Je součástí každého požadavku na stránku na webu a slouží k výpočtu údajů o návštěvnících, relacích a kampaních pro analytické přehledy webů.
Analytické Google _ga_* .ferospoj.cz 1 rok 1 měsíc Tento soubor cookie používá Google Analytics k zachování stavu relace.
Marketingové YouTube VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com 6 měsíců Tento soubor cookie nastavuje YouTube ke sledování uživatelských předvoleb pro videa YouTube vložená do webů. Může také určit, zda návštěvník webu používá novou nebo starou verzi rozhraní YouTube.
Marketingové YouTube VISITOR_PRIVACY_METADATA .youtube.com 6 měsíců Tento soubor cookie se používá k uložení souhlasu uživatele a jeho voleb ochrany osobních údajů pro jeho interakci se stránkou. Zaznamenává údaje o souhlasu návštěvníka ohledně různých zásad a nastavení ochrany osobních údajů, což zajišťuje, že jeho preference budou respektovány v budoucích relacích.

7. Tento web používá Google Analytics

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google“). Služba Google Analytics používá souborů cookies. Informace o užívání stránky spolu s obsahem souboru cookie bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google.

Služba Google Analytics je rozšířena o související reklamní funkce poskytované společností Google, a to:

  • přehledy zobrazení v reklamní síti Google,
  • remarketing (zobrazování reklam v obsahové síti na základě zhlédnutých produktů),
  • rozšířené demografické přehledy (reportování anonymních demografických dat). Více informací o zpracování a využití dat najdete ve smluvních podmínkách společnosti Google.

7.1 Jak zakázat sběr dat Google Analytics

Pokud nechcete poskytovat anonymní data o používání webu službě Google Analytics, můžete použít plugin poskytovaný společností Google. Po nainstalování do Vašeho prohlížeče a aktivaci nebudou dále data odesílána.

8. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením služeb a technologií, která na tomto webu využívají cookies. Kliknutím na příslušné tlačítko či textový odkaz vyjadřujete svůj souhlas nebo nesouhlas s používáním vybraných kategorií cookies a souvisejících technologií popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete také kompletně zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat cookies. Můžete také určit, že některé cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).