www.ferospoj.cz :: Kladka ocelová s otočným okem, pozinkovaná (29.03.2024 - 12:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladka ocelová s otočným okem, pozinkovaná

Pozinkovaná ocelová kladka s otočným okem je jednoduchá závěsná kladka. Kladka má litinovou cívku a pouzdro s hákem je vyrobeno z galvanicky pozinkované oceli. Součástí kladky je otočný závěs v podobě oka ve tvaru písmene O. Ocelové kladky s okem jsou vhodné i pro těžší provoz, proto je nabízíme s nosností od 270 kg do 770 kg. Použít je lze v dílně, ve skladu, garáži, výrobní hale, obchodě atd. 

Prodej pozinkovaných ocelových kladek s otočnými oky je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladka ocelová s otočným okem, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!