www.ferospoj.cz :: Kamera inspekční USB, EXTOL PREMIUM (26.04.2024 - 01:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kamera inspekční USB, EXTOL PREMIUM

Kamera inspekční USB, EXTOL PREMIUM

Díky stupni krytí IP67 lze hlavu kamery ponořit do vody. Rozlišení kamery činí 640 x 480 px a snímaný obraz se zobrazí na displeji notebooku, ke kterému je kamera připojena pomocí USB 2.0 konektoru. Dále má také funkci pořízení fotografie snímaného objektu. LED osvětlení na kameře s možností volby jeho intenzity umožňuje dobré osvětlení monitorovaného prostoru. Použít ji můžete pro obrazovou kontrolu obtížně přístupných míst, např. motory aut, kanalizace, stoupací šachty v domech, prohlídky komínových těles, elektrických rozvaděčů bez přítomnosti napětí apod.

Řada EXTOL PREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej inspekčních kame s USB, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kamera inspekční USB, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!