www.ferospoj.cz :: Hák vázací s montovaným článkem tř. 8, komaxitovaný (25.04.2024 - 14:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hák vázací s montovaným článkem tř. 8, komaxitovaný

Hák vázací s montovaným článkem je vyroben z legované oceli pevnostní třídy 8. Jeho povrch je ošetřen povrchovou úpravou KOMAXIT v červené barvě (dle normy EN 1677). Využívá se ke zvedání či spouštění břemen za použití lana či řetězu. Komaxitovaný hák lze zajistit pozinkovanou pojistkou. Díky tomu ho můžete jednoduše nainstalovat na řetěz a zaroveň tím předejít vyháknutí manipulovaného břemena. Vázací háky naleznou své využití jako spojovací komponenty pro stavební a lesnický průmysl.

Prodej vázacích háků s montovaným článkem realizujeme po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu typ, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hák vázací s montovaným článkem tř. 8, komaxitovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!