www.ferospoj.cz :: Hák k navaření HN tř. 8, komaxitovaný (28.03.2024 - 12:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hák k navaření HN tř. 8, komaxitovaný

Hák k navaření HN je vyroben z legované oceli vysokopevnostní třídy 8 s povrchovou úpravou KOMAXIT v červené barvě. Výroba splňuje normy ČSN EN 1677. Navařovací háky se používají ve spojení s lanem nebo řetězem ke zvedání a spouštění břemen. Jedná se o univerzální hák s navařovací plochou. Určeno pro obloukové svařování WIG a MIG/MAG.

Prodej navařovacích háků je realizován v několika rozměrových variantách a o různé nosnosti od 1 000 do 5 000 kg. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hák k navaření HN tř. 8, komaxitovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!