www.ferospoj.cz :: Tyč trapézová, DIN 103, pravý závit, ocel C45 (01.05.2024 - 08:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tyč trapézová, DIN 103, pravý závit, ocel C45

Trapézová tyč bez povrchové úpravy, trapézový závit pravý, různé stoupání. K výše uvedeným dostupnostem - je-li k dispozici tyč v délce 3 m, je možné obratem nadělit také na rozměr délka 2 m.

Výhodou trapézové tyče je její hrubý závit, který je vyrobený válcováním. Díky němu se trapézová tyč často používá u projektů, kde je využívána vyšší "rychlost" závitu ve srovnání se závitem metrickým (různé lisy, zdviháky, pomocné stojné nohy u různých strojů apod.). Díky zmíněnému závitu se také používá výraz trapézové šrouby.

Výroba trapézové tyče je realizována z oceli C 45 (ČSN značka 12 050). Prodej trapézových tyčí v délce 1 a 2 m lze do 50 kg realizovat jako balíkovou zásilku za přijatelné ceny přepravy, 3 m tyče jsou odesílány k zákazníkovi paletovou přepravou.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tyč trapézová, DIN 103, pravý závit, ocel C45 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!