www.ferospoj.cz :: Tkanina kovová se čtvercovými oky, pozinkovaná, ČSN 15 3110 (28.03.2024 - 23:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tkanina kovová se čtvercovými oky, pozinkovaná, ČSN 15 3110

Kovová tkanina se čtvercovými oky, ČSN 15 3110. Povrchově upravená - pozinkovaná. V tabulce výše naleznete různé rozměrové varianty co do velikosti ok (roztečí drátů) a síly drátu, ze kterého je síť vypletena. Výška tkaniny je vždy 1 m, pokud si objednáte např. 7 m, kovové technické síto Vám bude dodáno v celku.
Položky "modře skladem" jsou k dispozici na skladě našeho partnera, dodání takové kovové tkaniny se v takovém případě může prodloužit ze standardní lhůty na cca. 7 dní. Proti poptávce lze nacenit také varianty, které na produktové kartě nenajdete.

POZOR: Varianty, u kterých katalogové číslo produktu končí písmenem h, jsou prodávány v režimu "děleno na přání zákazníka". Na tyto položky se po uzavření kupní smlouvy formou objednávky nevztahuje možnost odstoupení od smlouvy ve 14 denní lhůtě.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tkanina kovová se čtvercovými oky, pozinkovaná, ČSN 15 3110 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!