www.ferospoj.cz :: Svorka lanová plochá, pozinkovaná (25.04.2024 - 10:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Svorka lanová plochá, pozinkovaná

Pozinkovaná plochá lanová svorka je oválná spojka ocelových lan. Litinová svorka je galvanicky pozinkována. Plochá svorka je vhodná tam, kde by obyčejná svorka vzhledem ke svému tvaru a velikosti nešla použít. Díky této svorce projdou lanové spoje bez větších problémů i užšími mechanickými částmi.  Používá se k velmi pevnému a stálému spojení ocelových lan. V naší nabídce naleznete svorky pro ocelová lana o průměru 2 mm až 6 mm. 

Prodej pozinkovaných plochých lanových svorek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Svorka lanová plochá, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!