www.ferospoj.cz :: Šroub závrtný do hliníku, DIN 835, pevnost 8.8, pozinkovaný (29.04.2024 - 03:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub závrtný do hliníku, DIN 835, pevnost 8.8, pozinkovaný

Závrtný šroub do hliníku, DIN 835, pevnost 8,8, pozinkovaný

Šroub je určen zejména ke spojení dvou hliníkových prvků. Pro vytvoření šroubového spoje je potřeba dvou matic vhodných pro tento závrtný šroub, které se po umístění do vnitřního závitu nasadí na oba konce šroubu a utáhnou. Šroub má klasický metrický závit a pevnost 8,8. Vždy platí, že pevnost matice použité pro šroubový spoj musí být stejná, nebo vyšší než je pevnost šroubu.

Šroub určený pro spojení slitin hliníku je vyroben z oceli, a povrch upraven pozinkováním. V tomto případě je použit zinek bílý glavanický. Vrstva zinku (poznikování) chrání šroub proti korozi.

Rozměrové varianty závrtného šroubu, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na sloupcích v tabulce, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat parametry - průměr závitu a délku šroubu. To Vám dává možnost lépe vyhledat to co přesně potřebujete pro Váš projekt. Závrtný šroub můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub závrtný do hliníku, DIN 835, pevnost 8.8, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!