www.ferospoj.cz :: Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603-pevnostní 8.8, pozinkovaný (24.04.2024 - 23:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603-pevnostní 8.8, pozinkovaný

Pevnostní vratové šrouby mají plochou hladkou hlavu se čtyřhranem pod ní (ten zabraňuje nechtěnému protáčení šroubu při dotahování) a jsou vyrobeny z ocele pevnosti 8.8 dle normy DIN 603. Jedná se o tzv. pevnostní vratové šrouby pro více namáhané spoje. Vraťáky mají standardní galvanickou zinkovanou ochranu proti korozi. Délka vratových šroubů je udávána jako délka šroubu pod hlavou. Pevnostní šrouby nejčastěji použijete při montáži vrat, bran, branek, laviček, židlí a plotů nebo připevňování plotových latí či dřevěných profilů k nosnému příčníku. Občas se můžete setkat i s označením "zámečnické šrouby", pořád se ovšem jedná o vratové šrouby.

Pokud plánujete montáž v náročnějším prostředí, doporučujeme využít k nákupu spíše variantu vratových šroubů z nerezové oceli. Do náročného prostředí řadíme přítomnost bazénů, jezírek, podmáčený terén, vyšší nadmořská výška s častým výskytem mlh, průmyslové oblasti s výskytem "kyselých" deštů.

V naší nabídce naleznete pozinkované vratové šrouby se standardní pevností, ale i pevnostní pozinkované vratové šrouby případně nerezové vratové šrouby i šrouby bez povrchové úpravy. Neváhejte nás kontaktovat pokud máte zájem o individuální cenovou nabídku na větší nebo pravidelný odběr vratových šroubů na e-mailové adrese poptavky@obchodprodilnu.cz.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603-pevnostní 8.8, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!