www.ferospoj.cz :: Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603, nerezový A2 (19.04.2024 - 03:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603, nerezový A2

Nerezové vratové šrouby mají plochou kulatou hlavu se čtyřhranem umístěným pod ní. Čtyřhran zamezuje protáčení šroubu při dotahování. Jsou vyrobeny z nerezové oceli A2 dle normy DIN 603 a jejich použití je velice široké. Šrouby jsou nejen základně chráněny proti korozi, ale nerezová ocel zajišťuje jejich použití i ve velmi náročných podmínkách.

Délka nerezových vratových šroubů je udávána jako délka šroubu pod hlavou. Nerezové vraťáky nejčastěji použijete při montáži vrat, bran, branek, laviček, židlí a plotů nebo připevňování plotových latí či dřevěných profilů k nosnému příčníku. V posledních letech roste tlak zákazníků na kvalitu spojovacího materiálu a nerez se dostává do popředí zájmu i v rámci vratových šroubů (někdy také označovaných zámečnických šroubů).

V náročném prostředí jsou některé spoje namáhané více a je vhodné využít právě vlastnosti nerezových vratových šroubů. 

Příklady náročného prostředí (vhodné pro využití nerezových vraťáků):

  • blízkost bazénů
  • jezírek
  • podmáčený terén
  • vyšší nadmořská výška s častým výskytem mlh
  • průmyslové zóny s výskytem "kyselých" dešťů

V naší nabídce naleznete pozinkované vratové šrouby, nerezové vratové šrouby i šrouby bez povrchové úpravy. Neváhejte nás kontaktovat pokud máte zájem o individuální cenovou nabídku na větší nebo pravidelný odběr vratových šroubů na e-mailové adrese poptavky@obchodprodilnu.cz.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603, nerezový A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!