www.ferospoj.cz :: Šroub TEX nerez A2 DIN 7504K, samovrtný se šestihrannou hlavou (29.03.2024 - 10:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX nerez A2 DIN 7504K, samovrtný se šestihrannou hlavou

Nerezový šroub samovrtný TEX, šestihranná hlava, DIN 7504K. Nejvhodnější použití šroubu z tohoto materiálu pro podélné spojování hliníkových profilovaných plechů, pro upevňování hliníkových profilovaných plechů na hliníkové konstrukce, pro upevňování sendvičových panelů, plastových, cementotřískových, dřevěných a fasádních obkladových desek na hliníkové konstrukce. Nerez šroub AISI 304 je určen speciálně pro korozivní (venkovní) prostředí.

POZOR! Jak vyplývá z výše uvedeného, nerez TEX není dostatečně tvrdý pro spoje realizované do ocelové konstrukce! Není tak primárně určen např. na projekty upevnění plotové latě apod. Pokud si díru předvrtáte, dodržujte pracovní postup v příloze výše, zejména průměry pro předvrtávání a nastavení otáček při aplikaci šroubu (viz. příloha).

V případě, že chcete použít nerez TEX šroub do kovové konstrukce, můžete u nás poptat speciální nerez TEX šroub s bimetalovým vrtáčkem.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX nerez A2 DIN 7504K, samovrtný se šestihrannou hlavou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!