www.ferospoj.cz :: Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, samovrtný do kovu se zápustnou hlavou, TRX drážka (30.04.2024 - 02:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, samovrtný do kovu se zápustnou hlavou, TRX drážka

Samovrtné šrouby do plechu TEX, se zápustnou hlava, DIN 7504P. Šroub na této produktové kartě má TORX drážku. Galvanicky pozinkovaný šroub s vlastním vrtákem do kovu, různé průměry a délky, vrtací kapacita šroubu 2 - 3 mm.
Šrouby lze aplikovat bez předvrtávání při realizaci spoje do ocelového jäcklu (či neželezných kovů), u kterého je vyžadováno zapuštění hlavy do upevňovaného materiálu, např. při upevnění dřevěné desky ke konstrukci v exteriéru. Délka samovrtného šroubu je udávána jako celková délka včetně vrtáku a hlavy (vrták je standardně cca. 4 až 8 mm dlouhý). Vytvořený spoj je demontovatelný.
Prodej TEX šroubů se zápustnou hlavou realizujeme v ucelené rozměrové řadě, konkrétní varianty šroubů dle DIN 7504P naleznete výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, samovrtný do kovu se zápustnou hlavou, TRX drážka naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!