www.ferospoj.cz :: Šroub stavěcí s průběžnou drážkou a plochým koncem, DIN 551, nerez A2 (29.04.2024 - 01:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub stavěcí s průběžnou drážkou a plochým koncem, DIN 551, nerez A2

Stavěcí šroub s průběžnou drážkou, DIN 551 / ČSN 021181 / ISO 4766

Stavěcí šrouby jsou využívané pro vymezení polohy dvou součástí. Polohu jednotlivých komponentů spojovaných tímto šroubovým spojem (za využití stavěcího šroubu) určuje délka šroubu (délka závitu).

Konkrétně tento šroub má na jednom konci speciální průběžnou drážku určenou pro manipulaci a demontáž šroubového spoje pomocí šroubováku. Na druhém konci je šroub sploštělý.

Šroub je vyroben z nerezové oceli A2, nejběžnějšího materiálu ve strojírenství, která je odolná vůči korozi. Použití materiálu je omozené, materiál špatně odolává agresivním složkám prostředí jako jsou soli, nebo kyseliny. V tomto případě je lepší zvolit nerez A4. 

Varianty šroubu, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti jednotlivých variant naleznete v tabulce výše. Na sloupcích v tabulce, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat parametry - průměr závitu a délku šroubu. To Vám dává možnost lépe vyhledat to co právě potřebujete. Stavěcí šroub můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub stavěcí s průběžnou drážkou a plochým koncem, DIN 551, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!