www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 961-10.9., JEMNÝ ZÁVIT, bez úpravy (19.04.2024 - 05:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 961-10.9., JEMNÝ ZÁVIT, bez úpravy

Šroub šestihranný s metrickým závitem k hlavě, DIN 961, pevnost 10.9. Šroub na této produktové kartě má jemné stoupání závitu. Pro případný spoj je tak nutné vybrat matice se shodným stoupáním závitu jaké je u šroubu! Stoupání závitu je součástí rozměru u variant výše.

Pevnostní šrouby s jemným stoupáním závitu jsou určeny pro speciální projekty (strojní součásti, automotiv apod.), výhodou jemného závitu je jeho větší statická pevnost v tahu a menší náchylnost k samovolnému povolování, je-li strojní zařízení zatěžováno vibracemi.

U výše uvedených projektů bývá pevnost a stoupání závitu šroubu zpravidla pro daný výrobek předepsáno výrobcem. Rozdíl mezi běžným stoupáním a jemným stoupáním závitu naleznete v příloze, která je ke stažení ve spodní části technického popisu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 961-10.9., JEMNÝ ZÁVIT, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!