www.ferospoj.cz :: Šroub se zápustnou hlavou a průběžnou drážkou, DIN 963, mosazný (Ms) (28.03.2024 - 15:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub se zápustnou hlavou a průběžnou drážkou, DIN 963, mosazný (Ms)

Mosazný šroub se zápustnou hlavou a průběžnou drážkou je normovaný šroub dle DIN 963. Je vyroben z mosazi pro vysokou odolnost vůči korozi, povětrnostním vlivům a otěru. Šroub má zápustnou hlavu s průběžnou drážkou (plochou) a metrický závit. Používá se například při renovaci starého nábytku a všude tam, kde chcete zachovat původní vzhled včetně hlavy šroubu.

Prodej mosazného šroubu se zápustnou hlavou a průběžnou drážkou, DIN 963 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub se zápustnou hlavou a průběžnou drážkou, DIN 963, mosazný (Ms) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!