www.ferospoj.cz :: Šroub samovrtný EJOT JT2-D-12 se šestihrannou hlavou, pozinkovaný (30.04.2024 - 18:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub samovrtný EJOT JT2-D-12 se šestihrannou hlavou, pozinkovaný

Šrouby samovrtné EJOT JT2-D-12H, šestihranná hlava, speciálně pozinkované (Climadur). Šrouby s vlastním vrtákem do kovu a maximální vrtací kapacitou až 13 mm. Vrtací kapacita je udávána jako maximální tloušťka připojovaného materiálu a maximální tloušťka konstrukce (např. 1 mm plech a 12 mm konstrukce nebo 2 mm plech a 10 mm konstrukce). Tento EJOT šroub pro jednostranné spojování se nejčastěji používá pro upevnění sendvičových panelů na ocelové nosné konstrukce, přičemž materiál nemusí být předvrtáván. Délka šroubu je udávána jako délka včetně vrtáku, konkrétní rozměrové varianty naleznete výše.
V rozměru je také definován údaj o minimální a maximální šířce sendvičového panelu, pro který je šroub s ohledem na délku určen. Svěrnou tloušťkou se rozumí součet tlouštěk všech materiálů, které musí mezi sebou samovrtný šroub EJOT pevně spojit, tj. včetně stavebního dílu v podobě nosné konstrukce.
V praxi se minimální délka závitotvorného šroubu stanoví jako součet tlouštěk všech upevňovaných materiálů +20 mm. Výsledkem je nutná délka šroubu, která zohledňuje tloušťku těsnící podložky s elastomerem, náběh závitu i montážní nerovnosti.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub samovrtný EJOT JT2-D-12 se šestihrannou hlavou, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!