www.ferospoj.cz :: Šroub samovrtný EJOFAST JF3-2 se šestihrannou hlavou, nerez A2 (30.04.2024 - 14:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub samovrtný EJOFAST JF3-2 se šestihrannou hlavou, nerez A2

Šroub samovrtný JF3-2 o průměru 5,5 mm značky EJOT je vyroben z nerezi A2, která je odolná vůči běžným povětrnostním podmínkám a vlhkému prostředí. Tento šroub je vhodný pro upevnění prvků a držáků na tenkostěnné kovové profily pro fotovoltaická zařízení. Například upevnění patek pro trapézové plechy, klipsů nebo předvrtaných lišt držáků na tenkostěnné ocelové nosné konstrukce, jako jsou například profilované plechy. Je také vhodný pro upevnění pomocných plechů na profilované prvky. Ve své podstatě se jedná o samovrtný šroub EJOT, ale bez klasických vrtacích břitů.

Tento šroub disponuje šestihrannou hlavou na klíč o velikosti 8 mm. Dále pak u tohoto samovrtného šroubu si můžete vybrat variantu s předmontovanou těsnící podložkou E16 s EPDM (guma), která je vyrobena z nerezu anebo bez podložky. Na základě nové geometrie vrtací špičky a speciálního tvaru závitu se šroub EJOFAST zašroubuje do plechu nejen bez špon (ve srovnání s běžnými šrouby s vrtacím ostřím nevznikají při vrtání žádné třísky nebo špony) a hlavně rychle, ale také vytváří spoj s vynikajícími mechanickými vlastnostmi.

Jak už bylo v popisu řečeno tento samovrtný šroub je od výrobce EJOT. Tato firma nabízí širokou škálu inovativních upevňovacích prvků, zejména závitotvorných šroubů pro plasty, kovy, plastové a kovové technické díly. Produkty jsou vyráběny pod stálou kontrolou kvality a sám výrobce garantuje vysokou kvalitu spojovacího materiálu. Se značkou EJOT souvisí i jejich vyšší cena oproti jiným výrobcům v nabídce. Pokud chcete vysokou kvalitu a ušetřit čas potřebný na montáž a peníze na výměnu nástrojů a dále pak snížit náklady na vrtáky, tak jsou produkty EJOT tou správnou volbou.

Prodej samovrtných šroubů s šestihrannou hlavou je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub samovrtný EJOFAST JF3-2 se šestihrannou hlavou, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!