www.ferospoj.cz :: Šroub s válcovou hlavou DIN 404, s průběžnou drážkou a otvory v hlavě, pozinkovaný (28.04.2024 - 10:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub s válcovou hlavou DIN 404, s průběžnou drážkou a otvory v hlavě, pozinkovaný

Pozinkované šrouby s válcovou hlavou, DIN 404, s průběžnou drážkou a otvory v hlavě, vyrobený z pevné a kvalitní oceli. Šrouby s válcovou hlavou se využívají u spojů se ztíženým přístupem při utahování šroubu a nacházejí často uplatnění v elektronice a jemné mechanice. 
Rozměrové varianty šroubů s válcovou hlavou, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazenou tabulku. Šrouby s válcovou hlavou a otvory v hlavě můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost výše některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub s válcovou hlavou DIN 404, s průběžnou drážkou a otvory v hlavě, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!