www.ferospoj.cz :: Šroub s T hlavou a čtyřhranem, DIN 186B, pevnost 4.6 pozinkovaný (28.04.2024 - 09:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub s T hlavou a čtyřhranem, DIN 186B, pevnost 4.6 pozinkovaný

Šrouby s T hlavou a čtyřhranem, DIN 186B, pevnost 4.6, pozinkované. Šrouby jsou vhodné pro kotvení různých montážních prvků, speciálních závěsných profilů apod. Důraz je kladen na rychlou montáž, šroub bývá častou součástí systémového řešení.
Rozměrové varianty šroubů s T hlavou a nosem, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazenou tabulku. Šrouby s T hlavou DIN 186B můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost výše některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub s T hlavou a čtyřhranem, DIN 186B, pevnost 4.6 pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!