www.ferospoj.cz :: Šroub s otočným okem, DIN 444B, nerez A4 (28.04.2024 - 18:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub s otočným okem, DIN 444B, nerez A4

Nerezový šroub s otočným okem, DIN 444B, lze využít například pro napínání ocelových lanek v různých mechanických systémech, ale své uplatnění najde i v jiných aplikacích. Šrouby s otočným okem na této produktové kartě jsou vyroben z nerez oceli A4, která je korozi odolná i při stálem kontaktu spoje s vodou.
Šrouby je tak možné použít do nejnáročnějších prostředí. Šroub otočný s hlavou ve tvaru oka vyhovuje technické normě DIN 444B / ČSN 021167. Produkt nabízíme v různých variantách. V tabulce výše si můžete vybrat podle délky šroubu i podle průměru. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Nerezové šrouby s okem DIN 444B můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub s otočným okem, DIN 444B, nerez A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!