www.ferospoj.cz :: Šroub s otočným okem, DIN 444B, nerez A2 (28.04.2024 - 16:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub s otočným okem, DIN 444B, nerez A2

Nerezové šrouby s otočným okem, DIN 444B, speciální spojovací materiál, který lze využít například pro napínání ocelových lanek v různých mechanických systémech, ale i v řadě jiných aplikací.Šrouby s hlavou ve tvaru oka na této produktové kartě je vyroben z nerezi A2, která poskytuje spoji vyšší ochranu proti korozi než zinkovaná ocel.
Šrouby z nerezi A2 se používají v interiérech, ale i exteriérech. Jediným omezením je jeho použití v agresivním prostředí, jakým je například slaná či chemicky ošetřovaná voda. Otočné šrouby DIN 444B vyhovují technické normě DIN 444B / ČSN 021167

V tabulce výše si můžete vybrat různé varianty podle délky šroubu i podle průměru. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Nerez šrouby DIN 444B můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub s otočným okem, DIN 444B, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!