www.ferospoj.cz :: Šroub MVZ-B se zápustnou hlavou, pro montáž výztuh plastových oken, zinek bílý (28.03.2024 - 09:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub MVZ-B se zápustnou hlavou, pro montáž výztuh plastových oken, zinek bílý

Samovrtný šroub MVZ-B je vyroben z oceli se zápustnou hlavou a vrtákem na špičce. Tento typ šroubu je svým provedením shodný s typem MVZ-A a navíc má pod hlavou 6 frézovacích drážek pro snadné zapuštění do plastového profilu. Využívají se především pro montáž výztuh plastových oken.

Prodej samovrtných šroubů je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Samovrtné šrouby MVZ-B můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub MVZ-B se zápustnou hlavou, pro montáž výztuh plastových oken, zinek bílý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!