www.ferospoj.cz :: Šroub křídlový, americká forma DIN 316, pozinkovaný (27.04.2024 - 20:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub křídlový, americká forma DIN 316, pozinkovaný

Křídlové šrouby, americká forma, DIN 316, ocelové s povrchovou úpravou bílý zinek.  Křídlové šrouby lze při montáži utahovat rukou a není tak potřeba nástrojů k utažení šroubu. Šrouby se vyrábějí od průměru závitu M5 až M12 v různých délkách a splňují technickou normu DIN 316.
Rozměrové varianty pozinkovaných křídlových šroubů, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazenou tabulku. Křídlové šrouby DIN 316 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost výše některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub křídlový, americká forma DIN 316, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!