www.ferospoj.cz :: Šroub IMB s vnitř. šestihranem a nízkou válcovou hlavou, DIN 7984, nerez A4 (03.05.2024 - 19:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub IMB s vnitř. šestihranem a nízkou válcovou hlavou, DIN 7984, nerez A4

Tento imbusový šroub s extra nízkou válcovou hlavou a metrickým závitem je vhodný k realizaci kvalitního, pevného, demontovatelného spoje. Je vyroben z nerezové oceli A4,  které je vlastní zvýšená odolnost proti korozi a kyselinám. Používá se zejména v chem. laboratořích, v plaveckých bazénech, odolává mořské vodě. Tomuto artiklu je vlastní standardní pevnost pro realizaci běžných zámečnických či stavebních projektů. Odpovídá technické normě DIN 7984.

Rozměrové varianty tohoto typu šroubů, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Imbusový šroub můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné.Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub IMB s vnitř. šestihranem a nízkou válcovou hlavou, DIN 7984, nerez A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!