www.ferospoj.cz :: Šroub do kovu se zápustnou hlavou a křížovou drážkou, DIN 965, pozinkovaný (16.04.2024 - 18:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub do kovu se zápustnou hlavou a křížovou drážkou, DIN 965, pozinkovaný

Šrouby do kovu se zápustnou hlavou a Philips drážkou dle normy DIN 965 jsou vyrobeny z ocele a následně jsou galvanicky pozinkovány. Jedná se o ucelenou rozměrovou řadu šroubů s metrickým závitem. Šroub je možné využít pro demontovatelné šroubové spoje, které jsou pouze staticky namáhany. Tvar hlavy šroubu umožňuje její zapuštění do spojovaného materiálu.

Prodej šroubů do kovu se zápustnou hlavou je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šrouby do kovu můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub do kovu se zápustnou hlavou a křížovou drážkou, DIN 965, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!