www.ferospoj.cz :: Šroub do betonu se šestihrannou hlavou, keramický ZN (29.03.2024 - 03:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub do betonu se šestihrannou hlavou, keramický ZN

Šrouby do betonu se šestihrannou hlavou, keramický zinek. Šrouby na této produktové kartě jsou vhodné pro použití přímo do betonu pro průvlečnou montáž. K montáži není zapotřebí žádná hmoždinka a je tak možné snadno šrouby demontovat. Pevný závit šroubů si při montáži vyřízne závit do betonu a vytovří tak pevný tvarový spoj. Šrouby je možné opětovně využívat což snižuje náklady při montážích (podpěry bednění atd). Šestihranné šrouby do betonu jsou vhodné pro různé druhy kotvení - okenní prvky, zábradlí, konzolí, žebříků atd.
Keramický zinek je slitina zinku s křemičitou solí čímž je šroubům zaručena lepší antikorozní ochrana oproti běžnému zinku.

Prodej šroubů do betonu se šestihrannou hlavou je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šrouby do betonu můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub do betonu se šestihrannou hlavou, keramický ZN naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!