www.ferospoj.cz :: Šroub bez hlavy, s průběžnou drážkou, DIN 427, nerez A1 (28.04.2024 - 15:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub bez hlavy, s průběžnou drážkou, DIN 427, nerez A1

Nerezové šrouby bez hlavy, s průběžnou drážkou, DIN 427, nerez A1. Tyto šrouby s metrickým závitem Vám nabízíme v několika rozměrových variantách od průměru závitu M4 až M10, šrouby mají různé délky. Šrouby splňují technickou normu DIN 427.
Rozměrové varianty nerezových šroubů bez hlavy, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazenou tabulku. Nerezové šrouby bez hlavy DIN 427 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství. Pokud je aktuální dostupnost výše nabízených šroubů bez hlavy Na dotaz, poptejte nás prosím, obratem Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub bez hlavy, s průběžnou drážkou, DIN 427, nerez A1 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!