www.ferospoj.cz :: Sloupek plotový z jeklu 60 x 40, GALAXIA, ZN+PVC, různé barvy (20.04.2024 - 16:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sloupek plotový z jeklu 60 x 40, GALAXIA, ZN+PVC, různé barvy

Plotové sloupky z jeklu, pozinkované a poplastované. Barva RAL 6005 tmavozelená, nebo RAL 7016 antracit, různé výšky.

Sloupky z jeklu 60 x 40 mm jsou vhodné pro klasická drátěná pletiva, ale s pomocí speciálních příchytek se nejčastěji používají pro v současné době velmi populární plotový systém z plotových dílců (drátěné panely MERKUR, GALAXIE apod.). Sloupky jsou díky obdélníkovému průřezu velmi pevné. Součástí sloupku je plastová čepička černé barvy.

K plotovým sloupkům z jacklu Vám nabízíme kromě již zmíněných drátěných panelů také plotové branky a brány, jejichž rám je taktéž z obdelníkového profilu.

Za příplatek lze u plotového systému dílce + sloupky u výrobce dohodnout také jiné barvy: bílá (RAL 9010), černá (RAL 9005), modrá (RAL 5010), šedá (RAL 7030), červená (RAL 3000).

Za příplatek vám na objednávku umíme zajistit také plotový sloupek s již navařenou patkou. Patka má 4 otvory pro přikotvení k již stávající betonové desce, tu tak není nutné nijak vrtat či jinak připravovat na instalaci sloupku.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby sloupků v našem skladě   plotové sloupky na skladě
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sloupek plotový z jeklu 60 x 40, GALAXIA, ZN+PVC, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!