www.ferospoj.cz :: Pletivo poplastované, zelené, šestihranné, EN 10223-2 (kuřecí) (28.03.2024 - 13:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo poplastované, zelené, šestihranné, EN 10223-2 (kuřecí)

Šestihranné poplastované pletivo

Hospodářské šestihranné pletivo je často díky své pevnosti používáno chovateli zvířat, a proto jej označujeme také jako pletivo hospodářské, pletivo kuřecí či pletivo  králičí.

Využití šestihranného pletiva

Hospodářské pletivo je vhodné pro vymezení prostoru pro zvířata a ptactvo (oplocení klecí, volier, ohrad pro drůbež), ale využití je možné taky v lesnictví (ochrana mladých stromů a sazenic před škůdci), ve stavebnictví (např. přichycení izolace, zpevnění omítek) nebo na zahradách (např. ohrazení kompostů). Lze použít i pro aranžování květin a dekorací.

Vlastnosti šestihranného pletiva

Pletivo je vyrobevo z pozinkovaného drátu, který je následně poplastován zeleným PVC. Drát pletiva je tak chráněn před korozí i mechanickým poškozením. Pletivo má vysokou pevnost.

Montáž šestihranného pletiva

Montáž šestihranného pletiva je velmi snadná a rychlá. Doporučujeme použít vázací drát pro připevnění pletiva ke sloupkům. Pro napojování pletiv doporučujeme použít speciální kleště a spojovací svorky.

Prodej šestihranného pletiva

Pletivo je baleno v rolích 10 nebo 25 m podle vybrané varianty. Prodej pletiva realizujeme nejen po celých baleních, ale také Vám odměříme požadovaný rozměr. Pokud například objednáte 5 x 1 metr, obdržíte 5 metrů v celku.
Pokud hledáte kuřecí pletivo v jiné barvě, můžeme Vám také nabídnout pozinkované pletivo.

POZOR: Varianty, u kterých katalogové číslo produktu končí písmenem h, jsou prodávány v režimu "děleno na přání zákazníka". Na tyto položky se po uzavření kupní smlouvy formou objednávky nevztahuje možnost odstoupení od smlouvy ve 14 denní lhůtě.

zásoby plotových rámů v našem skladě

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo poplastované, zelené, šestihranné, EN 10223-2 (kuřecí) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!