www.ferospoj.cz :: Pletivo farmářské lesnické svařované, ZN+PVC zelené (28.03.2024 - 16:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo farmářské lesnické svařované, ZN+PVC zelené

Kvalitní svařované pletivo zelené barvy je proti korozi chráněné zinkováním a následně lakovány nánosem polyesterového prášku v elektrostatickém poli s vytvrzováním v peci. Tato povrchová úprava se vyznačuje vysokou odolností vůči atmosférickým vlivům a UV záření. S ohledem na výše uvedenou sílu drátu u farmářského pletiva je vhodné pro oplocení pastvin, lesních školek či jako dočasný plot při realizaci stavby. Zelené lesní pletivo se upevňuje na kulaté sloupky pomocí vázacího drátu nebo na dřevěné sloupky za pomocí zinkových skob.

Prodej lesnických, farmářských pletiv je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo farmářské lesnické svařované, ZN+PVC zelené naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!