www.ferospoj.cz :: Nástavec na zvedák pro automatické převodovky (27.04.2024 - 12:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nástavec na zvedák pro automatické převodovky

Nástavec na zvedák pro automatické převodovky

Nástavec automatické převodovky je vyměňovací jednotka určená pro hydraulický zvedák převodovky. Kompaktní konstrukce, nízká váha, velký zdvihací rozsah a rychlost zvedání, pevnost a spolehlivost. To vše jsou benefity nástavce, který je vhodný pro široký rozsah použití. Například pro montáž a demontáž součástí a jiných břemen, které je potřeba zdvihnout nebo spustit. Nástavec je ideálním nástrojem pro využití v autoopravnách.

V naší nabídce naleznete také kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej nástavců pro automatické převodovky je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nástavec na zvedák pro automatické převodovky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!