www.ferospoj.cz :: Nabíječka autobaterií CTEK MXS 5.0 new 12 V, 0,8 A/5 A (25.04.2024 - 16:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nabíječka autobaterií CTEK MXS 5.0 new 12 V, 0,8 A/5 A

Nabíječka CTEK MXS 5.0 news - je nabíječka, která disponuje LED displejem a má teplotní čidlo pro autobaterie a je řízená mikroprocesorem. Poskytuje automatickou kompenzaci teploty pro bezkonkurenční výkon olověných akumulátorů od 1,2 do 110 Ah. Na této abíječce jsou také zapuštěné kabely do přístroje způsobem zabraňujícím jejich zpuchření.

Tato chytrá nabíječka řeší širokou škálu problémů spojených s akumulátory a je dokonalou volbou pro uživatele s vysokými nároky. Mezi její funkce patří:

- diagnóza stavu akumulátoru - pro stanovení, zda může přijímat a udržet nabití
- desulfatace a speciální regenerace - oživí a obnoví silně vybité akumulátory a baterie se stratifikovaným elektrolytem
- řežim AGM je dokonalý pro maximalizaci účinnosti a životnosti většiny akumulátorů. Zabudovaná kompenzace teploty zajišťuje optimální nabíjení i v nejextrémnějších podmínkách
- režim RECOND zajišťuje rovnoměrnost hustoty elektrolytu, jehož nerovnoměrné rozvrstvení se objevuje v akumulátorech, které jsou často vybíjeny nebo jsou po delší dobu mimo provoz
CTEK doporučuje spustit tuto funkci jednou za rok pro uchování akumulátoru v optimálním stavu a to pouze u baterií s volným elektrolytem. U baterií GEL nebo AGM může dojít k jejich poškození! V režimu RECOND je vždy nutné odpojit baterii od vozidla.

Nabíječka MXS 5.0 je ideální pro dlouhodobou péči o baterie. Umožňuje i udržovací nabíjení. Celý proces testování, nabíjení a údržby akumulátoru lze sledovat na jasném LED displeji. Nabíječka zajišťuje i ochranu elektroinstalace vozidla při nabíjení, ochranu proti přepólování a proti jiskření a zkratu. V neposlední řadě nabíječka se dodává se dvěma sadami konektorů (krokosvorky, oka)

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nabíječka autobaterií CTEK MXS 5.0 new 12 V, 0,8 A/5 A naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!