www.ferospoj.cz :: Nabíječka autobaterií CTEK MXS 3.8 12 V, 3,8 A (20.04.2024 - 11:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nabíječka autobaterií CTEK MXS 3.8 12 V, 3,8 A

Kompaktní voděodolná automatická nabíječka CTEK MS 3.8 je vhodná pro nabíjení a udržování všech dostupných druhů startovacích baterií včetně AGM a GEL o širokém rozpětí kapacit. Samotné nabíjení probíhá v 7 krocích, které jsou signalizovány LED diodami. Nutno podotknout, že nabíječka může být připojena libovolně dlouhou dobu, přičemž baterii efektivně udržuje v nejlepší možné kondici. Každý jistě ocení její praktickou funkci zvýšeného nabíjecího napětí pro použití za chladného počasí. Dále pak díky krytí IP65 je prachotěsný a odolný vůči stříkající vodě.

Aplikace je velice jednoduchá. Nabíječku snadno připojíte pomocí přibaleného konektoru k baterii a tlačítkem zvolíte požadovaný režim. O vše ostatní pak bude inteligentně a nadmíru bezpečně postaráno. V neposlední řadě jsou nabíječky značky CTEK vybaveny ochranou proti jiskření, přepólování a zkratu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nabíječka autobaterií CTEK MXS 3.8 12 V, 3,8 A naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!