www.ferospoj.cz :: Nabíječka autobaterií CTEK CT5 Time to Go 12 V, 5 A (16.04.2024 - 16:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nabíječka autobaterií CTEK CT5 Time to Go 12 V, 5 A

Spěcháte do práce a nemůžete nastartovat? S nabíječkou CTEK CT5 TIME TO GO, která je určena pro všechny typy olověných baterií (WET, MF, Ca/Ca, AGM a GEL) se Vám to už nikdy nestane. Nabíječku lze také použít jako udržovací zdroj a nechat ji bez rizika trvale připojenou k baterii. Patentovaný algoritmus umožňuje zhodnotit stupeň vybití a odhadnout velikost nabíjeného akumulátoru. Integrované teplotní čidlo dále kompenzuje nabíjecí napětí dle okolní teploty.

Nabízí 3 volitelné programy nabíjení:

- Režim "NORMAL" pro standardní nabíjení olověných baterií typu WET, MF, Ca/Ca a GEL
- Režim "AGM" pro baterie AGM
- Režim "RECOND" určený pro regeneraci silně vybitých baterií a pomáhá předejít vrstvení elektrolytu v baterii

Mimo jiné samotná nabíječka má sedm LED indikátorů signalizujících různé úrovně nabíjení a dobu zbývající do úplného nabití baterie. LED diody též zobrazují informaci, kdy už je možno bezpečně zkusit nastartovat. V neposlední řadě u nabíječky je kladen důraz na jednoduchost ovládání a bezpečnost. Nabíječka nejiskří a je chráněna proti zkratování.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nabíječka autobaterií CTEK CT5 Time to Go 12 V, 5 A naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!