www.ferospoj.cz :: Lano ocelové SEAL (6x19+S-IWRC), holé (27.04.2024 - 22:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lano ocelové SEAL (6x19+S-IWRC), holé

Lano ocelové SEAL (6x19+S-IWRC), holé, normy ČSN 024340 je opatřeno ocelovou duší. Lano SEAL je vinuté souběžným způsobem a skládá se ze šesti pramenů se 114 dráty, kde prameny mají větší průměr vnější vrstvy drátů, proto lépe odolává vůči otěrům. Lana mají větší únosnost, jsou méně ohebná, zato velmi dobře snáší rázová zatížení. Jsou vhodná pro lesní a hospodářskou techniku, například při stahování dřeva v lesích nebo pro větší průměry kladek.

Prodej ocelových lan SEAL je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Ocelová lana můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených ocelových lan SEAL Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

V případě, že si u nás vyberete balení po 1 m, odměříme Vám požadované množství a dodáme jej vcelku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lano ocelové SEAL (6x19+S-IWRC), holé naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!