www.ferospoj.cz :: Lanko nerezové, DIN 3060, A4, konstrukce 7x19dr. (28.03.2024 - 12:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lanko nerezové, DIN 3060, A4, konstrukce 7x19dr.

Nerezové lanko, konstrukce 7x19 drátů, dle DIN 3060. Nerez A4 umožňuje realizace ve venkovních podmínkách a v náročných provozních podmínkách. Lanko vyrobené z nerezavějící oceli A4 (také označována jako Aisi 316) může být v dlouhodobém styku s vodou, odolává alkáliím a působení kyselin.
Nerezová lanka se používají napříč průmyslovými segmenty (strojírenství, automotiv, zemědělství, stavebnictví...). Anglické značení WSC znamená, že lana mají tzv. drátěnou duši. 

Lanka lze zakoupit v různých návinech, výše Vám také nabízíme možnost objednat lanko v metráži (viz. rozměrové varianty a balení, záložka hobby balení), minimální odběrné množství je definováno na každé dílčí variantě (objeví se po najetí kurzorem na zmíněný znak).

POZOR: Varianty, u kterých katalogové číslo produktu končí písmenem h, jsou prodávány v režimu "děleno na přání zákazníka". Na tyto položky se po uzavření kupní smlouvy formou objednávky nevztahuje možnost odstoupení od smlouvy ve 14 denní lhůtě.

V případě, že si u nás vyberete balení po 1 m, odměříme Vám požadované množství a dodáme jej vcelku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lanko nerezové, DIN 3060, A4, konstrukce 7x19dr. naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!