www.ferospoj.cz :: Kabely startovací, 800 A, EXTOL PREMIUM (25.04.2024 - 22:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kabely startovací, 800 A, EXTOL PREMIUM

Kabely startovací, EXTOL PREMIUM

Startovací kabely mají izolaci z materiálu TPR s odolností až do -30°C. Celková délka kabelu činí 5 metrů. Použití pro nouzové nastartování osobních i nákladních automobilů z jiného akumulátoru, vhodné pro systémy s napětím 12 a 24 V. Řada EXTOL PREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete nabíječky autobaterií a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej kabelů startovacích, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kabely startovací, 800 A, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!