www.ferospoj.cz :: Jump startér pro naftové a benzínové motory/powerbanka, 700 A, EXTOL PREMIUM (29.03.2024 - 00:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Jump startér pro naftové a benzínové motory/powerbanka, 700 A, EXTOL PREMIUM

Jump startér pro naftové a benzínové motory/powerbanka, 700 A, EXTOL PREMIUM

Lehká miniaturní kompaktní startovací a energetická stanice v jednom (jump startér/ powerbanka), slouží jednak jako pomocný startovací zdroj (booster) naftových a benzínových vozidel s 12V olověnou baterií a obsahem do 4000 ccm tj. osobních a užitkových vozů, dále motocyklů, lodí, apod.), tak díky USB výstupu pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů, fotoaparátů, videokamer, MP3/MP4 přehrávačů a podobných digitálních zařízení. Díky 19V výstupu jde také použít k provozu notebooků, Wifi routerů a podobných zařízení vyžadujících toto napětí. A pomocí 12V výstupu se zástrčkou pro zapalovač lze napájet 12V spotřebiče jako kompresor, lednička ... s odběrem nižším než 10A. Řada EXTOL PREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej jump startérů pro naftové a benzínové motory/powerbanka, 700 A, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Jump startér pro naftové a benzínové motory/powerbanka, 700 A, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!