www.ferospoj.cz :: Jekl ocelový, žárově pozinkovaný (20.04.2024 - 14:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Jekl ocelový, žárově pozinkovaný

U objednávky jeklů ve větším množství je potřeba počítat s možným prodloužením dodací lhůty.
Pro získání bližších informací a domluvení konkrétních podmínek dodávky nás, prosím, kontaktujte telefonicky či emailem na poptavky@obchodprodilnu.cz.

Pozinkovaný příčník plotového pole, různé průřezy, naděleno na délky 2 a 3 m. Uvedená cena je za 1 ks jeklu v patřičné definované délce. Jekl je nejčastěji používaný materiál pro plotový příčník, na který realizujete montáž plastových či dřevěných plotovek. Pozinkovaný  jekl však můžete využít i u jiných stavebních projektů, např. jako pozinkované sloupky.
Jekl je povrchově upraven tzv. žárovým zinkováním a umožní Vám realizaci zcela bezúdržbového systému. Například nákupem tohoto výrobku a plastových plotovek vytvoříte plotové pole, které na rozdíl od jiných materiálů nevyžaduje dlouhodobě žádnou údržbu. Příčník můžete snadno uchytit do třmenové úchytky na této produktové kartě.
Plastové záslepky nejsou součástí, můžete je však dokoupit v této části našeho katalogu výrobků. 

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Jekl ocelový, žárově pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!