www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 933-8.8., DO PRŮMĚRU M16, bez úpravy (29.03.2024 - 13:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 933-8.8., DO PRŮMĚRU M16, bez úpravy

Šestihranné šrouby  na této produktové kartě jsou vyrobeny z ocele pevnosti 8.8. dle normy DIN 933, následně nejsou nijak povrchově upravovány, pouze olejovány proti rzi. Šrouby DIN 933 jsou vyrobeny s plným závitem. Uvedená délka šroubu je zároveň také délka závitu.
Tento šroub je možné použít u mechanicky více namáhaných spojů (např. v automobilovém průmyslu, při opravách strojů nebo u staveb menší ocelové konstrukce). U uvedených projektů bývá pevnost šroubu zpravidla předepsáná výkresovou dokumentací, respektive obvyklým technologickým postupem.
Délka šroubů se šestihrannou hlavou je uváděna jako rozměr pod hlavou. 

Prodej šestihraných šroubů se závitem k hlavě je realizován v několika rozměrových variantách do průměru M16 včetně.Šestihranné šrouby bez povrchové úpravy ve větších průměrech (od M18) naleznete na této produktové kartě.

Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šestihranný šroub.  můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 933-8.8., DO PRŮMĚRU M16, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!