www.ferospoj.cz :: Zástěna ratanová (04.05.2024 - 06:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zástěna ratanová

Zástěna ratanová

Ratanová zástěna představuje moderní a efektivní způsob, jak zastínit zahrady, balkony nebo terasy, skvěle poslouží pro neprůhledné zakrytí plotů. Ratanové zástěny jsou vyrobeny z polyethylenu, takže jsou pevné, barevně i tvarově stálé, vysoce odolné vůči povětrnostním podmínkám a jejich životnost je až 20 let.

Barevnou zástěnu dodáváme v několika barvách (světle šedá, tmavě šedá, žíhaná, hnědá) a v různých rozměrových variantách. Výšku zástěny si můžete navolit od 90 do 200 cm, délku od 3 až do 20 metrů. Všechny rozměrové varianty naleznete v tabulce variant, která se nachází výše.

Prodej ratanových zástěn je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zástěna ratanová naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!