www.ferospoj.cz :: Vrut zemní se šestihranou přírubou, KRINNER KSF M (29.03.2024 - 13:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut zemní se šestihranou přírubou, KRINNER KSF M

Zemní vruty s přírubou, pro realizaci pevných základů u velkých dřevostaveb či montovaných staveb. Základy lze vytvořit bez betonování, kotvené stavby tak mimo jiné splňují status dočasné stavby. Plochá příruba usnadňuje budování základového roštu, vruty dosahují maximálních hodnot co se únosnosti týče. Tvar příruby připouští určité odchylky při šroubování vrutů do země, což urychluje výstavbu základových stanovišť.
Zavrtání zemního vrutu do délky 1m zvládnete svépomocí bez strojních zařízení, nicméně na rozdíl od "klasických" vrutů je vhodné pro montáž využít speciální ruční nářadí -  klíč. To je možné si u nás i "na dálku" zapůjčit (případně si jej můžete vyrobit svépomocí - technický nákres příruby je v příloze). Za zapůjčení ručního instalačního klíče Vám bude účtován poplatek. Po montáži nás telefonicky zkontaktujete, my se postaráme o vyzvednutí klíče. Stihnete-li realizaci nejdéle za jeden kalendářní týden, po přijetí klíče na náš sklad Vám peníze za zápujčné vrátíme na účet. Jinak řečeno, zapůjčení klíče je v takovém případě ZDARMA.
Zemní vruty jsou testovány a certifikovány na tlakovou, tahovou i boční zátěž. V případě stavby větších rozměrů je vhodné provést zemní test únosnosti, doporučujeme Vám kontaktovat nás, pokusíme se Vám poskytnout maximální servisní podporu.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby kotvících prvků v našem skladě   zásoby kotvících prvků v našem skladě
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut zemní se šestihranou přírubou, KRINNER KSF M naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!