www.ferospoj.cz :: Vrut zemní s přírubou tvaru U, KRINNER KSF U (25.04.2024 - 16:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut zemní s přírubou tvaru U, KRINNER KSF U

Zemní vruty, s U tvarem příruby. Pro kotvení dřevěných sloupů pergolyaltánu, otevřeného stání pro auto či pro sestavy dětského hřiště. Zemní šrouby Krinner jsou vyráběny v EU, nabízíme je v různých délkách, od kterých se odvíjí jejich únosnost (více dokument ke stažení výše). U hranolů 100 a 120 mm doporučujeme hoblíkem (motorovou pilou) opracovat spodní část trámu a zapustit tak trám do přírub s roztečí 91 mm, respektive 111 mm. 
Zemní vrut Krinner při zašroubování do země díky kónusovému tvaru těla zhutní a stlačí zeminu ve svém okolí, díky konstrukci závitu na těle vrutu tak vzniknou velmi pevné základy, které lze ihned zatížit. Praxí je ověřena vyšší rychlost montáže a nižší celkové náklady za základy pro dřevostavby. Úsporu času a peněz ocení nejen realizační firmy, ale i svépomocný stavebník. Mimo jiné lze na zemní vruty Krinner realizovat také dočasné zahradní stavby. Instalaci zemního vrutu do délky 1m zvládnete svépomocí bez nutnosti používat strojní zařízení. Zemní kotvy jsou samozřejmě staticky testovány na tlakovou, tahovou i boční zátěž (info v sekci technický popis). Lze je použít v jakémkoliv terénu s výjimkou čerstvé navážky a silně podmáčených stanovišť. V případě stavby opravdu velkých rozměrů (rodinné domy, modulární stavby) je vhodné provést zemní test únosnosti.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby kotvících prvků v našem skladě   zásoby kotvících prvků v našem skladě
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut zemní s přírubou tvaru U, KRINNER KSF U naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!