www.ferospoj.cz :: Vpusť betonová odvodňovací C250 s litinovou mříží, GUTTA (28.03.2024 - 10:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vpusť betonová odvodňovací C250 s litinovou mříží, GUTTA

Betonová odvodňovací vpusť C250 s litinovou mříží je kompatibilní s betonovým žlabem C250. Odtok sběrné vpusti je řešen připojením trubky do boků šachty. Třída zatížení C250 je vhodná pro využití na pochozích plochách a odstavných plochách pro osobní automobily a menší nákladní auta. Pro lepší vydrž zatížení a tlak stejnoměrně rozvádí na větší plochu Vám slouží hrana žlabu. Odolává mnoha kapalným a plynným chemickým látkám, kyselinám a všem chemickým látkám vyskytujících se v dopravovaných dešťových vodách. Díky litinovému můstkovému roštu máte zaručenou dlouholetou životnost a odolnost proti opotřebení způsobenému povětrnostními vlivy. Můstkový profil mříže zabraňuje vniknutí větších předmětů do těla vpusti, zároveň ale nebrání vodě ve stékání do vpusti. V naší nabídce naleznete další komponenty pro Váš projekt odvodnění.

Instalace: Spojování vpusti se žlabem probíhá jednoduše, stačí umístit jednotlivé žlaby v těsné blízkosti za sebe. Vysoká hmotnost a mohutnost betonových žlabů vylučuje nechtěné posunutí během instalace. Široká řada pokročilého příslušenství navíc zaručuje instalaci téměř na každou stavbu.

Prodej betonových odvodňovacích vpustí je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vpusť betonová odvodňovací C250 s litinovou mříží, GUTTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!