www.ferospoj.cz :: Tkanina stínící, zastínění 90%, Soleado, Tenax (29.04.2024 - 16:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tkanina stínící, zastínění 90%, Soleado, Tenax

Stínící tkaniny na ploty se primárně používají na drátěné ploty, kde zabraňují vysoké průhlednosti klasického pletiva. Díky tomu brání před zvědavými pohledy kolemjdoucích. Druhotným použitím může být stínění skleníků, záhonů, pergol a dalších zahradních elementů. 90% zastínění zabraňuje v rozeznání konkrétních detailů osob a věcí za touto stínící tkaninou. Zároveň ovšem výrazně neomezuje průnik světla na zastíněné místo. Dlouhou životnost a pevnost tkaniny zajišťuje její UV stabilita v kombinaci s gramáží 95 g/m2. Všestranné použití a spokojenost zákazníků zaručuje nabídka dostatečného množství metráží a návinů. 

Benefity:
  • 90 % zastínění
  • dlouhodobá životnost materiálu
  • odolává UV záření
  • vysoká pevnost
  • zesílené okraje


Montážní postup

Tkaninu po vyjmutí z obalu přiložíme k plotu a pomocí zahradnického drátu připevníme k hornímu okraji plotu (s ohledem na výšku stínící tkaniny). Takto umístíme cca 2 - 2,5 m. Tkaninu poté napneme a opět pomocí zahradnického drátu či úchytek upevníme ke spodnímu napínacímu drátu plotu. Tento postup opakujeme až do úplného umístění celé stínící tkaniny.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tkanina stínící, zastínění 90%, Soleado, Tenax naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!