www.ferospoj.cz :: Stěrka asfaltová opravná DenBit U, Den Braven (28.03.2024 - 19:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stěrka asfaltová opravná DenBit U, Den Braven

Opravná asfaltová stěrka DenBit U Den Braven je elastická bitumenová hmota modifikovaná syntetickým kaučukem pastovité konzistence. Je namíchaná a připravená k přímému použití. Díky obsaženým vyztužujícím vláknům a chemickým přísadám umožňuje nanesení i na mírně vlhký podklad. Je odolná povětrnostním vlivům, slabým kyselinám a zásadám a dalším agresivním látkám obsažených v zemině. Opravná stěrka DenBit U je určena na beton, zdivo, plech, lepenky a podobné materiály na bitumenové bázi a sádrové podklady. Používá se:

  • na opravu poškozených míst a vyplňování úbytků střešních krytin (různé praskliny, mezery, zlomy a průsaky);
  • pro lokální utěsnění hydroizolace;
  • na elastoplastické bezešvé nátěry částí staveb pod úrovní terénu;
  • na nouzové utěsňování a lepení různých klempířských prvků nebo
  • jako podpora systémového těsnění průchodů stavební konstrukcí.

Není vhodná pro přímý styk s polystyrenem a dehtovou lepenkou. Při aplikaci spotřebujete přibližně 1,2 kg na m2 při tloušťce vrstvy 1 mm.

Prodej opravných asfaltových stěrek DenBit U Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stěrka asfaltová opravná DenBit U, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!