www.ferospoj.cz :: Spony IDEAL na spojování pletiv (25.04.2024 - 03:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Spony IDEAL na spojování pletiv

SPONA IDEAL NA SPOJOVÁNÍ PLETIV

Spona IDEAL je určena pro přichycení pletiva ke středovému napínacímu drátu. Lze ji také použít pro spojení pletivových rolí. Spona IDEAL je vyrobena z oceli, povrch spony je pozinkován a následně poplastován zeleným nebo antracitovým PVC, čímž je zajištěna dlouhá životnost spon. Díky povrchové úpravě spona nepodléhá korozi a je chráněna i před mechanickým počkozením. Spony nabízíme v baleních po 200 ks nebo 1000 ks.

Jak se spona IDEAL používá

Spona IDEAL je spona určená pro přichycení pletiva ke středovému napínacímu drátu a pro spojení pletivových rolí. Pro aplikaci spon se používají instalační kleště ROCAFIX. Spony lze nahradit vázacím drátem, ale spony IDEAL jsou podstatně rychlejším a hezčím řešením.

Co je potřeba na stavbu plotu?

 

Potřebné množství všech komponent se dozvíte v článku kalkulace ceny plotu.
Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na poptavky@obchodprodilnu.cz ideálně i s jednoduchým náčrtkem pozemku.
Rádi Vám cenu plotu ZDARMA spočítáme!

Doprava a dostupnost pletiv

Snažíme se v sezóně držet vysoké skladové zásoby pletiv, abychom mohli dodávky realizovat obratem. Plot včetně příslušenství Vám zašleme po celé ČR prostřednictvím paletové přepravy nebo zavezeme naším vozem.

Návod na stavbu plotu z pletiva

Montáž plotu zvládnete svépomocí bez asistence firmy. Podívejte se na naše články, které se týkají výběru a montáže plotu:

Jak betonovat sloupek?
Jak vybrat pletivo?
Jak vybrat plotové sloupky?
Co vše je třeba na stavbu plotu?
Podhrabové desky - ano či ne?

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Spony IDEAL na spojování pletiv naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!