www.ferospoj.cz :: Samosvařitelná opravárenská páska, Den Braven (24.04.2024 - 05:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Samosvařitelná opravárenská páska, Den Braven

Samosvařitelná opravárenská páska, Den Braven

Samosvařitelná opravárenská páska, Den Braven je určená pro opravy a těsnění u automobilů, karavanů, člunů, bandáže kabelů v elektrotechnice a telekomunikačních zařízeních nad zemí i pod zemí, opravy hadic a rozvodů bazénových systémů. Samosvařitelná páska je plastická, má výborné těsnicí i izolační vlastnosti a je odolná vůči vodě, slunečnímu (UV) záření a chemikáliím. Samosvařitelnou opravárenskou pásku je možno použít na všechny podklady - dřevo, plast, sklo, ocel, teflon, polypropylen, polyethylen, ethylen, propylen, kaučuk, PVC-C, PVC, butyl, neoprén atd.

Aplikace samosvařitelné opravárenské pásky

Samosvařitelné pásky jsou určené k okamžité, snadné a rychlé aplikaci. Před aplikací polyisobutylové pásky je neprve nutné sundat ochrannou fólii. Při natažení je nutno jednotlivé vrstvy pásky překřížit a pásku natahovat. Natažením odmotané pásky o 50 % dochází k samosvařitelnému efektu a hmota se změní na homogenní (nejedná se tedy o lepicí pásku). Pásku lze takto ihned aplikovat na poškozené místo při teplotách od +5 °C do +60 °C. Tepelná odolnost opravárenské pásky je -40 °C až +90 °C.

Prodej samosvařitelných opravárenských pásen, Den Braven je realizován v ucelených baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Samosvařitelná opravárenská páska, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!